zorg aanbod Huisartsenpraktijk Bender

Zorg aanbod Huisartsenpraktijk Bender

Spoed ANW: Huisartsenpost NOORD

Buiten kantooruren (tussen 17:00-8:00 uur en in het weekend) kan u voor medische problemen die NIET tot de volgende werkdag kunnen wachten, de SPOEDPOST Huisartsen NOORD benaderen, tel 010-466 95 73. Binnen kantooruren belt de eigen huisartsenpraktijk: 010-415 77 19.

Lees meer

Informatie over spreekuren

- kom bij voorkeur alleen na telefonisch contact naar de praktijk

Lees meer

Aanvragen E-consult

Kunt u geen gebruik maken van het patiënten portaal, dan kunt u via deze toegang, veilig een vraag per mail stellen. Dit is niet geschikt voor spoed! De beantwoording kan tot 3 werkdagen op zich laten wachten

Lees meer

Aanvragen herhaalrecepten

U kan herhaalrecepten (chronische medicatie, die de huisarts eerder voor u heeft voorgeschreven) ook rechtstreeks uit uw dossier bestellen via het patiëntenportaal!

Lees meer

Patienten portaal

U kan uw eigen dossier raadplegen, herhaalmedicatie aanvragen, veilig vragen stellen (emailconsult) en afspraken inplannen, áls u zich eerst heeft laten registreren.

Lees meer

Informatie huisbezoeken

Huisbezoeken worden alleen afgelegd in het gebied met de postcodes 3040 t/m 3049. Huisbezoeken zijn gereserveerd voor patiënten, die ook met begeleiding, te ziek of te beperkt zijn om naar de praktijk te komen.

Lees meer