ons team

P.P.M. Bender, huisarts

dhr. P.P.M. Bender is sinds 1987 huisarts, sinds 1988 in Overschie. Hij is erkend huisartsopleider aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast is hij geregistreerd als SCEN-arts (euthanasie) en is hij forensisch arts KNMG bij Forensisch Artsen Rotterdam Rijnmond en opleider forensisch artsen aan de NSPOH.

Lees meer

C.M.A. Bender- de Paauw, huisarts

mevr. C.M.A. Bender- de Paauw is sinds 1988 huisarts, sinds 1990 in Overschie. Zij is geregistreerd als huisartsopleider bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze heeft als aandachtsgebied vrouwenziekten.

Lees meer

mevr. Judith Willems- Boerboom, doktersassistente

mevr. Willems is als doktersassistente werkzaam sinds 1998 in deze praktijk. Zij is als spil in de praktijk alle dagen van de werkweek aanwezig.

Lees meer

A.R. Duim, huisarts

mevr. A.R. Duim is als derde vaste huisarts verbonden aan de praktijk. Zij is opgeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft het laatste jaar van haar specialisatie in onze praktijk gewerkt. Ze werkt doorgaans op dinsdagen. Ze is ook 2 dagen werkzaam in HOED Overschie bij huisartspraktijk van der Vlist.

Lees meer

mevr. E. Zwaan, huisarts

Mevr. Zwaan werkt in haar specialisatie tot huisarts in onze praktijk. Ze is per 1 maart 2024 geregistreerd als huisarts.

Lees meer

mevr. J. Lugthart, arts

arts in specialisatie tot huisarts

Lees meer

mevr. M. Bishambher, praktijkondersteuner-S

Mevr. M. Bisambher is werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Ze begeleidt suikerziekte, astma, COPD (chronische longziekte), stoppen met roken en preventie van Hart- en Vaatziekten. Ze heeft haar spreekuren doorgaans in het GCOverschie, aan de Rotterdamse Rijweg 130, tegenover onze hoofdvestiging. Mail: pohhoedoverschie@kpnmail.nl

Lees meer

mevr. D. Jansen, praktijkondersteuner-S

Mevr. D. Jansen is verpleegkundige, werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Ze is deskundig in het begeleiden van COPD/ astma en diabetes mellitus en risicofactoren voor hart- en vaatziekten. U kan haar bereiken via de praktijk 010-415 77 19 of via pohhoedoverschie@kpnmail.nl.

Lees meer

Mevr. L. Nicolai, praktijkondersteuner GGZ

Mevr Nicolai werkt als POH-GGZ. Zij is psycholoog en zal begeleiding geven aan niet complexe problematiek, die in enkele contacten aangepakt kan worden. Zij werkt voor de drie HOED praktijken. De zorg valt onder de huisartsenpraktijk. U wordt zo nodig door de huisarts verwezen. Ze werkt doorgaans vanuit het GCOverschie, Rotterdamse Rijweg 130.

Lees meer

mevr. E. Biersteker, praktijkondersteuner GGZ

Mevr. E. Biersteker is in opgeleid tot praktijkondersteuner/ POH-GGZ. Ze begeleidt kortere perioden mensen met niet-complexe psychische klachten. Ze werkt doorgaans in het GCOverschie, Rotterdamse Rijweg 130. U wordt zo nodig door de huisarts verwezen.

Lees meer

mevr. M. Syed. praktijkondersteuner GGZ

Mevr. M. Syed werkt als praktijkondersteuner GGZ. Ze is opgeleid als psycholoog. Ze heeft haar spreekuur, na verwijzing door de huisarts, in de dependance aan de Rotterdamse Rijweg 130 (Gezondheidscentrum Overschie).

Lees meer

mevr. J. Cirpici, praktijkondersteuner jeugd

Mevr. Cirpici is praktijkondersteuner Jeugd. Zij kan, op verwijzing van de huisarts, kijken welke hulp voor jeugdigen (tot 18 jaar) is aangewezen. Ze werkt op donderdagen, in het GCOverschie, Rotterdamse Rijweg 130.

Lees meer